Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΟΡΤΥΝΟΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ κ.κ.ΙΕΡΕΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ Mega και Alter

 
(Η απάντηση του Ιεράρχη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ.κ. Ιερεμία στον Τηλεοπτικό σταθμό 
Alter για το επεισόδιο κατά την ορκωμοσία νέου Δημάρχου)     

Έκ του κατά Λουκάν (12, 8-12)
Είπεν ο Κύριος τοις εαυτού Μαθηταίς. Πας ος αν ομολογήσει εν εμοι έμπροσθεν των ανθρώπων,
και ο Υιός του ανθρώπου ομολογήσει εν αυτώ έμπροσθεν των Αγγέλων του Θεού. Ο δε αρνησάμενός με ενώπιον των ανθρώπων, απαρνηθήσεται ενώπιον των Αγγέλων του Θεού. Και ος ερεί λόγον εις τον Υιόν του ανθρώπου, αφεθήσεται αυτώ΄ τω δε εις το Άγιον Πνεύμα βλασφημήσαντι ούκ αφεθήσεται. Όταν δε προσφέρωσιν υμάς επί τας συναγωγάς, και τας αρχάς, και τας εξουσίας, μη μεριμνάτε πως 'η τι απολογήσησθε, ή τι είπητε. Το γαρ Άγιον Πνεύμα διδάξει υμάς εν αυτή τη ώρα, α δεί ειπειν.

Έτσι τους θέλουμε τους Επισκόπους!Σαν ένας σύγχρονος άγιος Θεράποντας δεν δίστασε να υψώσει το ανάστημά του μπροστά στους μη-Ορθόδοξους και Αιρετικούς, που στο όνομα των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" προσπαθούν να μας "νομιμοποιήσουν" την Αθεία στην χώρα μας. Είμαι πραγματικά υπερήφανος που είχα την ευλογία να τον είχα πρώτο γέροντα όταν διακονούσε στην όμορφη επαρχία της ΙΜΜκΣ και ειδικά στο όμορφο χωριό μας στις Ερυθρές Αττικής (Κριεκούκι)

(Η απάντηση του Ιεράρχη Γόρτυνος και Μεγαλουπόλεως κ.κ. Ιερεμία στον Τηλεοπτικό σταθμό 
Mega για το επεισόδιο κατά την ορκωμοσία νέου Δημάρχου)



πηγή: www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου