Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΜΠΡΑΒΟ¨ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ξένοι τουρίστες, βλέποντας τις ουρές που σχημάτισαν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, δεκάδες αναξιοπαθούντες Έλληνες, προκειμένου να λάβουν σακούλες με τρόφιμα που διένειμαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής, στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης του κόμματος, αποκλειστικά και μόνο προς Έλληνες που έχουν ανάγκη.Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της ημέρας, άτομα κάθε ηλικίας, περίμεναν υπομονετικά στις ουρές που σχηματίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος, για να λάβουν σακούλα με τρόφιμα «εξαιρετικής ποιότητας». 
 Οι ουρές και ο συνωστισμός, προκάλεσαν την περιέργεια των ξένων τουριστών, που απαθανάτισαν τη διανομή της βοήθειας με τον φωτογραφικό τους φακό, ενώ άλλοι ζητούσαν περισσότερες πληροφορίες.
Τα τρόφιμα διανεμήθηκαν κυρίως σε πολύτεκνες οικογένειες και σε χρόνιους άνεργους, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης λόγω της οικονομικής κρίσης.
Όπως επισήμανε στο protothema.gr ο υπεύθυνος δράσεων αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος, τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι ελληνικής προέλευσης και αγοράστηκαν από το κόμμα, με χρήματα που έλαβε από την πρώτη δόση κρατικής επιχορήγησης.
«Σύνθημα μας είναι "τα χρήματα του λαού επιστρέφουν στο λαό". Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πατριωτικό, ελληνικό κόμμα που παρέχει όλη του τη δυναμική, ώστε να ελαφρυνθούν τα βάρη κάθε Έλληνα που βρίσκεται σε ανάγκη. Εμείς έτσι σκοπεύουμε να χρησιμοποιούμε την κρατική επιχορήγηση, για να βοηθήσουμε Έλληνες που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται λόγω της κρίσης» υπογράμμισε.

Στη δράση εκτός από μέλη και στελέχη του κόμματος, συμμετείχαν και βουλευτές.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε δώσει άδεια για τη συγκεκριμένη δράση του κόμματος (!!!)
 
 
Πηγή: ipanagiotaros.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου