Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Η ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ (?)

(Σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική;)

αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…
Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006
Το διάβασα πολύ προσεκτικά.
Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από τον προηγούμενο χρόνο (!!!) Από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως.




Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της Τουρκικής θα είναι προαιρετική. (Παρακαλώ πάρτε και διαβάστε το πλήρες ΦΕΚ) Τα ΜΜΕ σιωπούν. (άαντε!)
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. (γιατί άραγε;)

Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά…

ΓΙΑΤΙ; (έλα ντε!!)


Πηγή : sklantzithres.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Τὴν Ἑλληνικὴν δὲν τὴν ἀπηγόρευσαν;;; Ἀκόμη;;; Γιατὶ ἀργοῦν;;;
    Θὰ μοῦ εἰπῆτε-Δὲν χρειάζεται νὰ τὴν ἀπαγορεύσουν, διότι ἀπὸ Γ.Ῥάλλη (συμπεριλαμβανομένου) καὶ ἐντεῦθεν, τὴν σφαγιάζουν ἀπὸ λίγο οἱ ἑκάστοτε "Ὑπουργοὶ Παιδείας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως πάμε, θα μας καταντησουν ξένους στο ίδιο μας το σπίτι... (Ήδη το έχουν κάνει σε κάποιο βαθμό)... ,Μας βομβαρδίζουν και με τα τούρκικα σήριαλ... Να μας επιβάλλουν την κουλτούρα τους... Και αυτό που με θλίβει, είναι, δυστηχώς, ότι άνθρωποι αμόρφωτοι, κάθονται και τα παρακολουθούν...!!!! Έλεος!! Κλείστε, το κουτί που λέγεται Τηλεόραση....!!!

      Διαγραφή