Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ


Επιδεινώνεται ο καιρός από αργά το βράδυ

Χαλάει και πάλι ο καιρός από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και τους ενισχυμένους νότιους ανέμους που θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Αναλυτικά, από την Τετάρτη (31/10) αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν σχυρές βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο και κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ήπειρο.

Την Πέμπτη (01/11) το πρωί τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν το νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, βαθμιαία τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως την ανατολική και τη βόρεια), την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο και από το απόγευμα τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και ίσως τα βόρεια τμήματα των Κυκλάδων.

Ειδικά στην Αττική προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ από βράδυ και από τα δυτικά ο καιρός θα σημειώσει ύφεση.
Έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν την Παρασκευή (02/11) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ίσως στα Δωδεκάνησα, βαθμιαία όμως και εκεί τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Πηγή : deltiokairou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου