Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ)


Ληστεία έγινε χθες Πεμπτη 22 Νοεμβρίου νωρίς το πρωί στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στις Ερυθρές. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από την Βοιωτία.Oι δράστες ήταν δύο και κατάφεραν, με την απειλή όπλου, να πάρουν 2.500 χιλ.ευρώ. Κατάφεραν να ξεφύγουν με ένα ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Honda civic, το οποίο βρέθηκε πριν από λίγη ώρα.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (22-11-2012) το πρωί, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το ταχυδρομικό κατάστημα Ερυθρών Αττικής.
Ειδικότερα, σήμερα στις 07:35 το πρωί στις Ερυθρές Αττικής, οι δύο δράστες εισήλθαν στο ταχυδρομικό κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και γυαλιά ηλίου ενώ στα χέρια τους φορούσαν γάντια.
Στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού οι δράστες οδήγησαν την προϊσταμένη του καταστήματος, στο χρηματοκιβώτιο απ' όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ. Πριν αποχωρήσουν την έδεσαν με ένα καλώδιο και αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ σε κέρματα.
Οι δράστες διέφυγαν με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο αργότερα από αστυνομικούς στην περιφερειακή οδό Ερυθρών και όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί την τελευταία εβδομάδα από περιοχή της Αττικής.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνεχίζονται οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Πηγή : lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου