Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ)


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (22-11-2012) το πρωί, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από το ταχυδρομικό κατάστημα Ερυθρών Αττικής.

Ειδικότερα, στις 07:35 το πρωί στις Ερυθρές Αττικής, οι δύο δράστες εισήλθαν στο ταχυδρομικό κατάστημα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και γυαλιά ηλίου ενώ στα χέρια τους φορούσαν γάντια.
Στη συνέχεια με την απειλή πιστολιού οι δράστες οδήγησαν την προϊσταμένη του καταστήματος, στο χρηματοκιβώτιο απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ.
Πριν αποχωρήσουν την έδεσαν με ένα καλώδιο και αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (70) ευρώ σε κέρματα. Οι δράστες διέφυγαν με ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο λίγο αργότερα από αστυνομικούς στην περιφερειακή οδό Ερυθρών και όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί την τελευταία εβδομάδα από περιοχή της Αττικής.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνεχίζονται οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΕΠΙΣΗΣ.... 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι στις (23-11-2012) το πρωί, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, από υποκατάστημα τραπέζης Ερυθρών Αττικής.
Ειδικότερα, στις 08:20 το πρωί στις Ερυθρές Αττικής, ο ένας εκ των δύο δραστών αφού εισήλθε στο υποκατάστημα της τράπεζας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας γυαλιά, κατευθύνθηκε προς τα δύο ταμεία και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ περίπου.
Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τον ανέμενε ο δεύτερος δράστης ο οποίος επίσης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας μαύρο σκούφο και γυαλιά ηλίου και αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα κατάφεραν να διαφύγουν με κατεύθυνση προς την περιοχή της Θήβας.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας και συνεχίζονται οι αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών


Πηγή : thivapress-news.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου