Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!!



ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!!

Σε ολόκληρο τον πλανήτη επικρατεί παροξυσμός με εκατομμύρια κόσμου να επισκέπτονταικαθημερινά το You Tube ψάχνοντας βίντεο για το πώς θα σωθούν! Υπάρχουν όμως και κάποιοι που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Όπως για παράδειγμα, ο Λου Τσενγκάι από την Κίνα, που έδωσε ότι χρήματα είχε και δεν είχε, δηλαδή 120.000 ευρώ, για να κατασκευάσει την νέα «κιβωτό του Νώε»!!! «Φοβάμαι ότι όταν το τέλος του κόσμου φτάσει, η πλημμύρα θα καταστρέψει το σπίτι μου. Έτσι, πήρα τις αποταμιεύσεις μου και τις επένδυσα στην κατασκευή σκάφους. Όταν έρθει η ώρα όλοι μπορούν να βρουν καταφύγιο σε αυτό», εξηγεί.

Δυστυχώς όμως ο κ. Τσενγκάι δεν είναι ο μόνος που έχει πέσει στην «παγίδα». Στην Ρωσία παρουσιάζονται μαζικά περίεργες συμπεριφορές, ενώ σε φυλακή της Κίνας έπαθαν μαζικό ψυχωτικό επεισόδιο εξαιτίας της προφητείας και χρειάστηκε να καλέσουν ιερέα!

Εκατοντάδες περιστατικά με παρόμοιες συμπεριφορές καταγράφονται καθημερινά παρά την προσπάθεια των επιστημόνων να εξηγήσουν ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί…

Πηγή: TreloKouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου