Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!!

Σήκω Γέροντα Παίσιε να δεις τα ξεφτιλίκια  που σου κάνουν οι άνθρωποι που κάποτε βοήθησες και προσευχήθηκες.....
Πρίν λίγο καιρό, όλοι οι Ορθόδοξοι , ενοχλήθηκαν για μια πλάκα που έκανε κάποιος , παραποιώντας το όνομα του Γέροντος Παισίου...
Ο λίθος του αναθέματος, είχε ήδη λάβει την θέση του στα χέρια των ευσεβών και των "ευσεβοφανών αδερφών μας" και ήταν έτοιμος να εκτοξευτεί στο κεφάλι του "αθέου", "του απίστου", "του βλάσφημου".... 
Ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ... 
Όλοι έγιναν θεολόγοι-κοινωνιολόγοι-ψυχολόγοι και πήραν θέση για τον διασυρμό του Γέροντα Παισίου....

Κάποιος έλεγε : "Εκεί που μπαίνει ο Χρυσός, βγαίνει ο Χριστός"...
Και ο Χρυσός, στο όνομα ενός επιφανούς Γέροντος, όπως είναι το πρόσωπο του Παισίου τώρα αρχίζει να "ρέει αύθονος"....

Αποτέλεσμα; Ο Πατήρ Παίσιος , και άλλες μορφές της Εκκλησίας μας, που -αφού κοιμήθηκαν και άφησαν αυτόν τον μάταιο κόσμο-, έγιναν "θρησκευτικά αξεσουάρ"...!!! 
Πχ Θέλεις να κολλήσεις ένα χαρτάκι στο ψυγείο για να θυμηθείς κάτι που έχεις να κάνεις;;; Είναι απλό...!!! Παίρνεις το "μαγνητάκι με το πρόσωπο του Παισίου, ή του Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, ή κάποιου άλλου γέροντα, και το κολλάς πάνω στο χαρτάκι που γράφει.... "Να μην ξεχάσω τα ξεπαγώσω τα ψάρια από την κατάψυξη.... 

ΙΔΟΥ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ" 

http://www.monastiriaka.gr/index.php?cPath=4_33_93&language=gr

ΔΕΝ ΘΕΣ ΠΑΙΣΙΟ;; ΜΗΝ ΣΚΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΗΣΥΧΑΣΤΗ ΙΩΣΗΦ.


ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ....


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!!!
Πηγαίνετε εδώ http://kinimaelladas.blogspot.gr/Τα μέλη της ομάδας "Φίλοι του Γέροντα Παΐσιου, ίδρυσαν "Το Κίνημα της Ελλάδας". Το πολιτικό κίνημα ιδρύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου "με σκοπό την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παΐσιου", όπως δηλώνουν οι ίδιοι.


"Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια, ένας τρόπος, ένας δρόμος! Αυτός που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού", αναφέρουν οι ιδρυτές του, στο blog που έχουν δημιουργήσει.
 


H ανακοίνωση τους και οι θέσεις τους:

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ!
Αφήσαμε την πατρίδα να χαλαστεί, πότε από τον έναν, πότε από τον άλλο και ύστερα παραπονιόμασταν, χωρίς να πιάνουμε τα μαλαματένια τα "σπαθιά" μας! Χωρίς να καταλάβουμε το αληθινό μας χρέος, τη δύναμη και τις δυνατότητές μας! Χωρίς να στοχαστούμε ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας ΜΑΣ με τη βοήθεια του Θεού και κανένας άλλος! Τις τύχες της δικής μας Ελλάδας! Των προγόνων, των οικογενειών και των παιδιών μας!

"Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας!

Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια, ένας τρόπος, ένας δρόμος! Αυτός που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού!

Όχι, δεν είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, αλλά πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί, με την πιο σωστή συνταγή, τις ορθές συντεταγμένες και τα άγια σεντούκια της Ιστορίας στα αμπάρια μας, γεμάτα ιδέες, αγώνες, ήρωες, Αγίους και μπροστάρηδες!

Και φέρνουμε αγάπη! Και όχι εκδίκηση! Δημιουργία και όχι χάος! Κτίσιμο και όχι γκρέμισμα! Αξιοπρέπεια και όχι δουλεία! Συμφιλίωση και όχι διχόνοια! Ειρήνη και όχι εμφύλιο!

Και δεν κατηγορούμε κανέναν. Παρά μονάχα τους εαυτούς μας, γιατί αργήσαμε!

Μα τώρα συναντιόμαστε στις πολεμίστρες, στις Εκκλησιές, στα Μοναστήρια, τις πλατείες, τα Σχολειά, στην ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, την αδικία, τους δρόμους, τις λιγοστές και κακοπληρωμένες δουλειές, το διαδίκτυο, τα φέρετρα! Κι αδελφωνόμαστε! Όλοι οι Έλληνες! Όλοι μαζί! Όλοι σαν φίλοι! Όλοι σαν τότε! Σαν το ευλογημένο ΄21! Σαν όπου η Ιστορία μάς καλεί στις μεγάλες της ώρες!

Τα περιστέρια της νέας Ελλάδας φτερουγίζουν ήδη παντού το μεγάλο μήνυμα! Το μεγάλο κάλεσμα προς όλους!

Οι Έλληνες σμίγουν! Η Ελλάδα μπορεί! Η Πατρίδα αναγεννάται! Και το γένος μας θα ξαναλάμψει στην Οικουμένη!

Κίνημα Φίλων Γέροντος Παϊσίου". 
   

Πηγή : http://news247.gr/eidiseis/koinonia/kinhma_ths_elladas_oi_filoi_toy_geronta_paisioy_eftiaksan_politiko_komma.2056650.html

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕΜΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ,
ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ "ΕΥΣΕΒΟΦΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΜΑΣ"

Κατόπιν των ανωτέρω τραγελαφικών βλασφημιών και εκμετάλλευσης ενός κεκοιμημένου Γέροντα, Καλεί τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο, και την Διοίκηση του Αγίου Όρους να αποκηρύξουν μετά βδελυγμίας αυτόν τον πλήρη εξευτελισμό που κάνουν κάποιοι ενδοεκκλησιαστικοί, γύρω από το Πρόσωπο του Γέροντος  Παισίου...!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου