Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ (ΚΡΙΕΚΟΥΚΙ) ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και τιμή, πλήθος φίλων, προσήλθε σήμερα στο Ιερό Ιδιωτικό Ναίδριο της "Σκέπης του Παππού", (άγιο Θεράποντα) στις Ερυθρές Αττικής (Κριεκούκι), για να παρακολουθήσει την Ιερά Ακολουθία της Παρακλήσεως προς τον Μέγα αυτόν και Θαυματουργό άγιο, και να προσευχηθεί, για όλους όσους πάσχουν από διάφορα ανίατα προβλήματα Υγείας.

Η κατάνυξη περίσσεψε για ακόμα μια φορά εντός και εκτός του χώρου.

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!! 

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ




 ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ



 ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ



 ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ
(ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ)


 ΠΕΜΠΤΟ ΜΕΡΟΣ
(ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ)








 ΨΑΛΤΟΤΡΑΓΟΥΔΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.

6 σχόλια:

  1. Πολύ μεγάλη η χάρις του Αγίου Θεράπωντα.
    Πολύ μεγάλη η φλόγα της πίστεώς σου Αλέξανδρε
    Πολύ μεγάλη η προσέλευση των πιστών.
    http://marinahatzidakiscom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μαρίνα σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες!!!
      Να είμαστε όλοι γεροί και χαρούμενοι να τιμάμε τους Αγίους μας, που με την ζωή τους αποτελούν πρότυπα μιμήσως του Μόνου Αληθινού μας Τριαδικού Θεού.
      Κάποτε, ένας γέροντας, μου είχε πει : Ο Χριστός και οι Άγιοι Του, δεν αποτελούν την λύση για την αποφυγή μιας καταιγίδας (προσωπικής-οικογενειακής-επαγγελματικής-κοινωνικής).. Ειναι η ΊΔΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ...

      Διαγραφή
  2. Μία αξέχαστη βραδιά με προσευχή κατάνυξη ωραιότητα πνευματική με υπέροχους ανθρώπους αλλά και με τον πειρασμό (διαβολο)να προσπαθεί να εμποδίσει την πνευματική μας απογείωση...(μπορούν να καταλάβουν αυτοί που θα δουν και θα ακούσουν την παράκληση αλλά πολλά περισσότερα είδαν και ένιωσαν όσοι βρέθηκαν χθές το βράδι στο ζεστο και φιλόξενο αυτο Εκκλησάκι απο τον πόλεμο που κήρυξαν οι πέριξ ανάξιοι λόγου που εν ώρα προσευχής προσπαθούσαν λυσαλαία να εμποδίσουν την προσευχή κάτω απο τους εκοφαντικούς ήχους αλυσοπριώνων και δυνατής μουσικής μετά ματαίως όμως! η ψυχούλα όλων μας χάρηκε την σύναξη αυτή στο σπίτι του παππού του Αγίου Θεράπωντος και ελπίζουμε σύντομα να ξαναβρέθουμε όλοι μαζί.Θερμές ευχαριστίες στον αγαπητό μας εν Χριστω αδελφό Αλέξανρο που δίνει καθημερινά την δική του μάχη με ορατούς και αόρατους εχθρούς!οι προσευχές μας και η αγάπη μας κοντά σου πάντοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι στην περιοχή, αλωνίζει η Μαυρη Μαγεία, και οι Αιρέσεις έχουν καταντησει αυτό το όμορφο χωριό σε φερέφωνο του πειρασμού...!!
      Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν υπάρχει πνευματική Άμυνα και κατάρτιση στον κόσμο, ώστε να μάθει να αποφεύγει αυτούς τους "εμπορους ψυχών".... Όμως η καλή μας η Παναγία ως Μάνα που νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά Της, φρόντισε σε μια τέτοια περιοχή με ακραίους Θεομάχους, να φέρει και έναν "ακραίο" άγιο Γέροντα σαν τον άγιο Θεράποντα, για να τους επιβληθεί... Και θα τους επιβληθεί. Να είμαστε όλοι σίγουροι για αυτο....

      Διαγραφή
  3. Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΕΡΑΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΓΙΟ ΠΑΠΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΝ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο και μόνο αν κοιτάξει κανείς την Πάνσεπτη και θαυματουργή Εικόνα του, θα καταλάβει πολλά (μόνο και μόνο από το βλέμμα του παππού)..
      Και αν διαβάσει τον βίο του και τον τρόπο που αντιμετώπισε όσους μάχονταν την Πίστη, θα καταλάβει ακόμα περισσότερα..

      Διαγραφή