Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΡΥΘΡΕΣ





Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένης στις Ερυθρές Αττικής από σπείρα 3 ατόμων.


Συγκεκριμένα


Σήμερα Δευτέρα περίπου στις 11 το πρωί, ομάδα τριών εύσωμων ανδρών που επέβαιναν σε όχημα, σταμάτησαν σαν κύριοι έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης και με την γνωστή σε όλους μας πλέον πρόφαση ότι «είναι αδερφικοί φίλοι με τα παιδιά της», κατάφεραν και της απόσπασαν το ποσό των πεντακοσίων (500) euro.. για να το παραδώσουν στο στενό συγγενικό της πρόσωπο !!!


Μάλιστα ο ένας από αυτούς, για να γίνει ακόμα ποιο πειστικός, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο, προσποιούμενος ότι μιλούσε εκείνη την ώρα με το στενό συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γιαγιάς…


Αφού η γιαγιά, εξαπατήθηκε και τους έδωσε τα χρήματα, η σπείρα , επέβη στο όχημα και στην συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Μακεδονίας, (λίγο ποιό κάτω από την Σκέπη του Παππού) ,επιχείρησε να εξαπατήσει άλλη μια κυρία, η οποία επέστρεφε από το super market, αλλά δυστυχώς για αυτούς, δεν τα κατάφεραν και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από στενό δρομάκι που οδηγεί έξω από το Κριεκούκι, με κατεύθυνση την Θήβα ή την Δάφνη.

Η Ορθόδοξη Μαρτυρία Ερυθρών, καλεί όλους τους κατοίκους των Ερυθρών (Κριεκούκι) και των γύρω περιοχών, να ενημερώνουν ΑΜΕΣΑ την Αστυνομία σε περίπτωση που κάποιος αντιληφτεί κάτι.


Σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλα τέτοια περιστατικά, ή οποιοδήποτε στοιχείο που θα βοηθούσε στην σύλληψη αυτής της σπείρας η οποία ζεί είς βάρος των συντοπιτών μας, παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να αποστείλουν e-mail: agiostherapon@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου