Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (VIDEO)


 Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μπορεί να δει κανείς την καταστροφή που προκλήθηκε στη σημαντική πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου από τους Τούρκους.

Αυτή η ταινία μικρού μήκους , η οποία ήταν πρωτοβουλία της Επιτροπής των Κατεχομένων Δήμων Κύπρος , απεικονίζει την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρος από την Τουρκία , που έχει ήδη λάβει χώρα στο βόρειο τμήμα της Κύπρος μετά την τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974 .

Η Τουρκία και το παράνομο τουρκοκυπριακό καθεστώς φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την παρούσα κατάσταση των εκατοντάδων αρχαιολογικών και θρησκευτικών μνημείων στα κατεχόμενα : εκατοντάδες των θρησκευτικών μνημείων έχουν βεβηλωθεί , λεηλατηθεί ή κατεδαφιστεί.

Ένας σημαντικός αριθμός από εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τζαμιά , στάβλοι , σχολές χορού , αποθήκες και ένα από αυτά έχει γίνει ένα νεκροτομείο .

Επιπλέον , αρκετοί αρχαιολογικοί χώροι που ήταν γνωστό και αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο έχουν καταστραφεί ή που ανασκάφηκαν παράνομα , ενώ ένας μεγάλος αριθμός αρχαιοτήτων λαθραία και παραμένουν unfound μέχρι σήμερα .

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο... μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις1 σχόλιο:

 1. Άχρηστοι Κυβερνώντες τήν Έλάδαν μας καί τήν Κύπρο μας...!!!!!!!!!!!!!!
  Ή Χειρώτερη του Είκοστου Αίώνα πουλημένη τής Διαφθωράς στόν ΚΟΣΜΟ είσαν ή Κυβερνώντες τήν ΕΛΛΑΔΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ...
  Αίσχος άσφειστώ στούς Αίώνες θά Μείνη...!!!!!!!!!!!!!
  Γιατί τό Θέλουν ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΙΩΝΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,,,, γιά Οίκονομικά Συμφέρωντα Όρυκτού Πλούτου...
  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΑΜΗΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή