Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

ΕΞΩ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
ΤΙ ΑΛΛΕΣ  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ";;;;;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ";;;

ΖΗΤΗΣΑΤΕ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΩΡΑ KAI ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΡΝΕΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ;;;

ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΛΗΣΗ  ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ κκ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!!!

ΜΑΝΔΡΑΝΑΙΟΙ, ΒΙΛΛΙΩΤΕΣ, ΕΡΥΘΡΑΙΟΙ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε Μασωνικές εκδηλώσεις συμμετέχουν οι φανατικοί Χριστιανομάχοι και Δωδεκαθεϊστές Μαρία Τζανή και Δημήτρης Ιατρόπουλος.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!

Στις φωτογραφίες εικονίζονται η... κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη, ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ" που φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός - γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα:

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά.

Άλλη μία (προσέξτε το μασωνικό σύμβολο στην πόρτα)
 

  


ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ!

ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!
 

Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω "Δωδεκαθειστές" για "εβραιοχριστιανούς", ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ"!

Σκοπός τους, η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού. Γι'αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές (κυρίως του Χαρδαβέλα)!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί,δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη.

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ...ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Ακολουθεί το βίντεο όπου ο Γιάννης Φουράκης λίγο πριν πεθάνει, ομολογεί την σχέση Νεοπαγανιστών με την Εβραιομασωνία...... και επιβεβαιώνει τον σκοτεινό ρόλο της εμφάνισης των νεοειδωλολατρών κατά της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου