Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Συγκλονιστική πρόρρηση του Αγίου Πορφύριου από το 1991 για την σημερινή ανώμαλη εποχή




Συγκλονιστική πρόρρηση του Αγίου Πορφύριου
 από το 1991 για την σημερινή ανώμαλη εποχή




Σε δύσκολες και ανώμαλες αποχές όπως η σημερινή ο απλός λαός προστρέχει στις προρρήσεις των Αγίων και των φωτισμένων Γερόντων της Ορθοδοξίας, και κατάυτό το τρόπο μία πρόρηση του Αγιου Πορφύριου το 1991 η οποία έχει καταγραφεί από τους υποτακτικούς του στο Αγιο Ορος, ήρθε στην δημοσιότητα (πρώτη δημοσίευση στο έγκυρο agioreitikovima.gr), στην οποία ο Αγιος προβλέπει με ακρίβεια τα σημερινά γεγονότα και μιλάει για "Επέμβαση του Στρατού προκειμένου για επιβάλλει την τάξη και να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα"!

Σε συνομιλία που μεταφέρουν οι συνεργάτες της ιστοσελίδας ένας από τους δύο υποτακτικούς του Αγιου Πορφύριου αποκαλύπτει ότι "Για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει ο Αγιος Πορφύριος".

Πότε; Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός ο οποίος κάνει την διήγηση) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του Αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

Είπε ο Άγιος Πορφύριος:

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή

2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.

3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.

(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός που διηγείται τα γεγονόταν, διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.

-Ωχ γέροντα πάλι δικτατορία θα έχουμε;

Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε: "Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα"!

5. Ο στρατός θα παραδώσει δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται διά της κατάρρευσης του κοινωνικού ιστού, τις επολύσεις την ανεργία κλπ.

Με δεδομένο ότι βιώνουμε μια εποχή με πολιτειακή ανωμαλία (πρώτη φορά μέσα στα Χριστούγεννα επιχειρείται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αυτό από μόνο του κατά τα χριστιανικά ειωθότα αποτελεί "ανωμαλία", και ήδη υπάρχει οικονομική ανέχεια και πείνα με τα έκτροπα πολύ πρόσφατα, το ερώτημα είναι αν ακολουθεί με κάποιο τρόπο "η επέμβαση του Στρατού για την αποκατάσταση της τάξης και η παράδοση της εξουσσίας σε μία πατριωτική κυβέρνηση".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Επειδή ως Ιστοσελίδα οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και ελεύθεροι στις γνώμες και τις κριτικές οι οποίες φυσικά και είναι ευπρόσδεκτες, παραθέτουμε τον παρακάτω σύνδεσμο, τον οποίον και μας επεσήμανε ο φίλος Ανέστης , για να έχετε μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη. 

1 σχόλιο:

  1. Το κείμενο είναι κλοπή και παραποίηση, κάτι που συνηθίζει να κάνει το Defence. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/11/h-h.html
    (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:
    http://oimos-athina.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html#more
    ΤΟ DEFENCE NET ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟ 24/11/2014 ΚΑΤ΄ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ, (ΟΙΜΟΣ) ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ! ).
    Σκεφθείτε πόσοι μπορεί να το αναδημοσιεύσουν από σας με την ΛΑΘΟΣ Πηγή. (π.χ. στο Google+).
    Αν θέλετε να είστε δίκαιοι, "κατεβάστε" την ανάρτηση και "ανεβάστε"
    (αναδημοσιεύστε) αυτήν του ΟΙΜΟΣ_ΑΘΗΝΑ. Έχει παραγίνει το κακό με τις
    κλοπές και παραποιήσεις του Defence. Έχει κατακλέψει τους .... πάντες.
    Για παράδειγμα αναφέρω το dimpenews. Κάντε μια έρευνα σε προηγούμενες
    αναρτήσεις του dimpenews και θα καταλάβετε τι κλοπή "πέφτει" από το Defence. Oι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους... Ίσως κάποτε να ήταν σοβαρό....κάποτε όμως....Τώρα έχει περάσει σε άλλα χέρια και σύμφωνα με δημοσιεύματα ανήκει σε Εβραίο που ζεί στην Βουλγαρία. Άσχετα με το αν αληθεύει ή όχι, οι αναρτήσεις του ""μιλούν"" και ""λένε"" ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την σοβαρότητα. ΕΛΕΟΣ πια με το Defence. Πολλές ιστοσελίδες
    διαμαρτύρονται, αλλά αυτοί εκεί...τον χαβά τους ή πιο σωστά...ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή