Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Στις επάλξεις όλη την εβδομάδα οι υπηρεσίες του Δήμου για την καθαριότητα και την φροντίδα όλων των σχολικών μονάδων. Πανέτοιμα τα σχολεία να υποδεχθούν τους μαθητέςΣτις επάλξεις όλη την εβδομάδα οι υπηρεσίες του Δήμου 
για την καθαριότητα και την φροντίδα όλων των σχολικών μονάδων. Πανέτοιμα τα σχολεία να υποδεχθούν τους μαθητές

Τις τελευταίες ημέρες όλα τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε εκτεταμένες επεμβάσεις στα σχολεία όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. Οι υπάλληλοι, καθαριότητας, κήπων και ελαιοχρωματισμού, με την άμεση επίβλεψη και μέριμνα των αντιδημάρχων κ. Περικλή Ρόκα και Αγγελική Παπακωνσταντίνου επενέβησαν σε κάθε γωνιά, όχι μόνο των σχολικών κτιρίων αλλά και του περιβάλλοντα χώρου αυτών.

Την ίδια στιγμή οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και Τάσος Δούκας έχουν καταγράψει και δρομολογήσει επιπλέον παρεμβάσεις για την καλύτερη και αρτιότερη λειτουργία των Σχολείων.

Στόχος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας είναι πάντα η άριστη συνεργασία με όλες τις σχολικές μονάδες ώστε να διασφαλίζεται η άψογη λειτουργία των χώρων που φιλοξενούν τους νέους και το μέλλον του τόπου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου