Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΝ 27/5/2019


Με ιδιαιτερη λαμπροτητα και σε κλιμα κατανυξης τιμησαμε και φετος την ανακομιδη του λειψανου του Αγιου Θεραποντος στο παρεκκλησι της "Σκέπης του Παππου" τελώντας τους Χαιρετισμους στην Σεπτη και Θαυματουργη Εικονα του.
Ιδιαιτερες εγκαρδιες ευχαριστιες στον εφημεριο μας π. Λεωνιδα και τον πνευματικο αδερφο και φιλο καρδιακο π. Ειρηναιο που με την Χαρη της Ιεροσυνης τους, ανεβασαν ολους εμας πνευματικα στον νοητο θρονο του Αγιου μας για να επαναλαβουμε "εν ενι στοματι και μια καρδία" τον Χαιρετισμο του Αρχιστρατηγου Γαβριηλ προς τον Αγιο Θεραποντα "Χαιρε Πατερ Παγκοσμιε"!!
Σχολιαστηκε αρνητικα εως πολυ αρνητικα, η απουσια των Αντιπολιτευομενων Συνδιασμων των Ερυθρων  εστω για το "τυπικο της θεσεως τους", αλλα όπως λεει ενας Γεροντας, "Αρχοντας χωρις Θεο, ειναι σκυλι αδεσποτο"!!
Θερμες ευχαριστιες στην μαχομενη ομαδα της Υποψηφιου Δημαρχου Μανδρας Ειδυλλιας Ερυθρων  κκ Γιαννας Κριεκουκη που παρα το βεβαρημενο προγραμμα εν οψει του Β' γυρου των εκλογων της Κυριακης 2/6/19 για την αναδειξη Δημαρχου , καταφεραν και παρεστησαν αντιπροσωποι της και να λαβουν την Χαρη της Εικονας και να αποδειξουν οτι κινουνται ΕΝΤΟΣ Εκκλησιας!!
Στην εποχη του οτι να ναι ειναι δυσκολο το οτι πρεπει, αλλωστε...

Ας ειμαστε ολοι καλα και να εχουμε την υγεια μας με αρωγο παντα τον Θεο, την Παναγια, και ολους τους Αγιους Του, ιδιαιτερως τον Αγιο Θεραποντα !! 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου