Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

"ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΥΡΙΛΛΟ & ΜΕΘΟΔΙΟ" ΕΙΠΕ Η ΕΥΡΩΠΗ"ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟ"

Η Ενωμένη Ευρώπη, δεν είναι μόνο μια ξινισμένη και κακόγουστη "σαλάτα" τάσεων, απόψεων, ρευμάτων κλπ. Είναι και μια επικίνδυνη, Ένωση που αγνοεί οποιεσδήποτε Εθνικές Παραδόσεις, και αποσκοπεί στην πλήρη ομογενοποίηση των πάντων. Έτσι οι Εθνικές Ιστορίες θα αντικατασταθούν από την κατώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία. Οι Θρησκευτικές αντιλήψεις θα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλες μορφές θρησκευτικών ή πολιτιστικών αντιλήψεων. Πως οι Ολλανδοί μας έμαθαν να βλέπουμε οπωροκηπευτικά ιδίου χρώματος, σχήματος; Έτσι και οι Ευρωπαίοι, πρέπει να είμαστε σαν τις προτηγανισμένες πατάτες της Ολλανδίας. Χωρίςιδιαιτερότητες. Χωρίς παραδόσεις εθνικές, θρησκευτικές. Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Μετά την ανάγνωση του, να περιμένετε ότι μετά από λίγα χρόνια, θα ακολουθήσουν άλλου τύπου μνημόνια. Που δεν θα περνούν από τα Εθνικά Κοινοβούλια. Θα δίνονται σαν κεντρικά Βρυξελικά διατάγματα. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν θα προλάβουν.

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τούς Αγίους Ισαποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο στη Σλοβακία, αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Σλοβακία είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, και το 2013 που είναι η 1.150η επέτειος του Σλαβικού Αλφαβήτου θα κόψει νόμισμα των (2) ευρώ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο.

Να αναφερθεί ότι η εικόνα των φωτιστών των Σλάβων δεν έγινε αποδεκτή από Μέλη της Ευρωζώνης, τα οποία ζήτησαν να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους.Η επιτροπή ανέφερε ότι «σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε., η Σλοβακία πρέπει να λάβει υπόψη της το γεγονός ότι τα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν σε όλη την ζώνη του ευρώ, και ορισμένα κράτη ήδη αντιτίθενται στο νόμισμα, λόγω θρησκευτικής ουδετερότητας».Πάντως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του γερμανικού κόμματος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης, έκανε λόγο για μια ακόμη απόφαση με αντιχριστιανικά κριτήρια.

«Θέλουν να εκδιώξουν τον χριστιανισμό από την δημόσια σφαίρα της ζωής. Η απόρριψη της πρότασης είναι "γελοία", διότι με την ίδια λογική θα μπορούσε από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ισπανία να αφαιρεθούν οι κορώνες των βασιλικών, για να μην βλάψουν τα συναισθήματα των Δημοκρατικών με τα μοναρχικά σύμβολα», δήλωσε το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η Σλοβακία, κατέθεσε ήδη τροποποιημένο σχέδιο του νομίσματος, το οποίο έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδεκτό.Τέλος να σημειωθεί ότι το 1980 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄κήρυξε τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο συμπροστάτες της Ευρώπης μαζί με τον Άγιο Βενέδικτο.
Πηγή : pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου