Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ

Το πρόσωπο του Αγίου Νικολάου  

Μια ρεαλιστική απεικόνιση, ή μια "φωτογραφία" που δείχνει το πως θα ήταν περίπου όταν ζούσε ο Επίσκοπος Μύρων Νικόλαος, ο γνωστός μας Άγιος Νικόλαος, κατάφεραν να φτιάξουν Ρώσοι επιστήμονες.

Εξειδικευμένοι εγκληματολόγοι με ειδικές γνώσεις στον τομέα της ανάπλασης προσώπων έκαναν μετρήσεις στο κρανίο του Αγίου που βρίσκεται σε Ρωμαιοκαθολικό Ναό στο Μπάρι και με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το κατά πόσο έχουν πέσει "μέσα" οι επιστήμονες όμως η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε θεωρείται ιδιαίτερα πρωτοποριακή.
Πριν απο αρκετά χρόνια, μια παρόμοια "φωτογραφία του Ιησού είχε κυκλοφορήσει σε ολόκληρο τον κόσμο, βασισμένη στο ίχνος του προσ΄ψπου από την Σινδόνη του Τορίνο.

Πηγή : religiousnews.gr

Σχόλιο της "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ": Η Ιερά παράδοση της Εκκλησίας μας, μέσα από τις άγιες Εικόνες, τον απεικονίζει σχεδόν ολόιδιο,
και χωρίς την προσπάθεια των εγκληματολόγων και των λοιπών επιστημόνων, αφού η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος που οδηγεί την Εκκλησία μας, είναι ο "καλύτερος Επιστήμων"!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου