Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ "ΝΤΟΥΚΟΥ"

 


Ένα πραγματικά απίστευτο κοινωνικό γεγονός έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας. 


Ο αδειούχος στρατιώτης που υπηρετούσε στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών έτυχε να είναι για έναν περίπατο στο Μοναστηράκι. Μη γνωρίζοντας ο νεαρός πως το κούρεμα έχει "ποινικοποιηθεί" από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρες ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί επί 4 ημέρες στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από φίλο αναγνώστη και σας την παραθέτουμε αυτούσια.


"Είναι φανταράκι. Σειρά και φίλος του γιου μου. Βρέθηκε στο Σύνταγμα κουρεμένος και με στρατιωτικό σακίδιο κατά λάθος τη μέρα που γινόταν το αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Και κάποιοι 'Δημοκράτες' αποφάσισαν ότι είχε φάτσα που δεν τους άρεσε. Σαν τους άλλους τους φασίστες που δεν αρέσουν οι φάτσες άλλων ανθρώπων μαυριδερών η μη. Και τους φώναζε ότι είναι φαντάρος... Έκατσε 5 ήμερες στο 401 με σπασμένη μούρη και δεν κινήθηκε φύλο στα μίντια η στα κατά τα άλλα ευαίσθητα δημοκρατικά κόμματα..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου