Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015




Στην εκπνοη αυτου του χρονου και στο φευγιο του, ας αναλογιστουμε λιγο τις πραξεις μας που καναμε στον εαυτο μας και πως το εξελαβαν οι γυρω μας.
Η στιγμη που περναει δεν ξαναγυρναει πισω.. Θα αφησει ομως "τα αποτυπωματα της" που θα χαρακτουν μεσα στις καρδιες μας ειτε σαν καλες, ειτε σαν κακες αναμνησεις....
Αναμνησεις που μας συντροφευουν σαν ονειρα ομορφα αλλα και σαν εφιαλτες στο δυσκολο μονοπατι της ζωης μας ....
Ποτε δεν ειναι αργα να διορθωσουμε τα λαθη μας, αρκει να πουμε μια λεξη "συγγνώμη"...
 
 
 


Ενα χαμογελο σε καποιον που μας εβλαψε, και μια αγκαλια σε καποιον εχθρο μας, ποτε δεν θα μας βλαψει, αρκει να το κανουμε με καλη διαθεση...
Η απλα, καντε τις επιλογες σας. Σας βλαπτει? Απορριψτε τον....
Αυτο θελει και ο Θεος, που παντα μας δινει ευκαιριες να Τον αποδεχομαστε ή να Τον απορριπτουμε. Αυτη ειναι η Απολυτοτητα της Αγαπης Του γιατι ο Θεος μας ειναι Ο Απολυτος!!!

Προσωπικα, θελω να ευχαριστησω ολους οσους μεχρι χθες ημασταν αγνωστοι μεταξυ μας και εχοντας μεσα μας το "Αιμα" του Χριστου, αγαπηθηκαμε μεσα απο την Εικονα του Παππου Αγιου Θεραποντα που μας "μαγνητισε" και μας ελκυσε κοντα στον Χριστο που ειναι η Πηγη, και στην Παναγια μας που ειναι ο Πολος της Θειας αυτης Πηγης!!


 


Καλοι μου Αγιοθεραπητες και Πνευματικα αδερφια, σας μεταφερω απο εδω μεσα αυτο που μου ειπε να σας πω ο Γεροντας Κλημης Ζωκαρης:
"ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΙΨΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ"
 
 


Καλη χρονια και Χαρουμενο το 2015!!!

Ο Αναξιος φιλος σας Αλεξης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου