Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Μια δωρεά ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου από την εταιρία "Χάλυψ" στον Δήμο μας.

Στη Μάνδρα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 έγινε η επίσημη παράδοση ενός πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου στο Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Το Ασθενοφόρο αποτελεί δωρεά της εταιρείας «ΧΑΛΥΨ» προς το Δήμο και Δημότες του.
Το νέο Δημοτικό Ασθενοφόρο θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες διακομιδής ασθενών και τραυματιών σε γειτονικές Νοσηλευτικές Μονάδες.
Κατά τη λιτή τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γεώργιος Δρίκος δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Έχω τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια τοπική κοινωνία όσο το δυνατόν πιο άρτια προετοιμασμένη και εξοπλισμένη που θα διαθέτει πληθώρα υποστηρικτικών δράσεων και δομών. Ένα Δήμο που θα είναι σε θέση να παρεμβαίνει και να επικουρεί όλους όσους έχουν ανάγκη. Ένα Δήμο ανθρώπινο και αλληλέγγυο, σύγχρονο και οργανωμένο που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους Δημότες ασφάλεια και κοινωνική πρόνοια.
Τέτοιες ενέργειες, όπως η δωρεά αυτού του ασθενοφόρου από την εταιρεία «ΧΑΛΥΨ» είναι φυσικά αξιέπαινες και αξιομνημόνευτες και συμβάλλουν τα μέγιστα σε αυτήν την κατεύθυνση.
Όλοι βιώνουμε καθημερινά τις συνέπειες μιας πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αλλά δυστυχώς η μείωση των πόρων δεν σημαίνει και μείωση των αναγκών. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα παραμένουν. Οι ανάγκες των Δημοτών παραμένουν. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στον Κοινωνικό Ρόλο της Αυτοδιοίκησης.
Ο Δήμαρχος Μάνδρας & Ειδυλλίας κ. Γ.Δρίκος
Είναι συγκινητικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή βρίσκουμε συμπαραστάτες. Ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου, την εταιρεία «ΧΑΛΥΨ» για την ανιδιοτελή προσφορά της. Με τέτοιες ενέργειες ενισχύεται η κοινωνική συνοχή με τρόπο ουσιαστικό και συμμετοχικό. Ενισχύεται η ετοιμότητα του Δήμου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των Δημοτών μας».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου