Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΠΑΣΑ ΙΕΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΜε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ελευσίνος κ. Δωρόθεο συνιερούργησε σήμερα, αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, στην Ι. Μονή Προφήτου Ηλιού, στα Βίλλια Αττικής, μετά από ευγενική πρόσκληση της Ηγουμένης, Μοναχής Μακρίνης.

Με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ελευσίνος κ. Δωρόθεο συνιερούργησε σήμερα, αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Βαρθολομαίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, στην Ι. Μονή Προφήτου Ηλιού, στα Βίλλια Αττικής, μετά από ευγενική πρόσκληση της Ηγουμένης, Μοναχής Μακρίνης.
 Την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία παρακολούθησε πλήθος πιστών-προσκυνητών και πολλά παιδιά, η Αδελφότητα της Ι. Μονής, Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως Μεγάρων και ο Πνευματικός της Μονής, Αρχιμ. Συμεών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κτίτορες της Ι. Μονής είναι οι Μακαριστοί Μητροπολίτες Σάμου, κυρός Παντελεήμων (Μπαρδάκος) και Καστορίας, κυρός Γρηγόριος, ο οποίος γεννήθηκε και ανατράφηκε στην Ερμούπολη.

Πηγή : romfea.gr
Συντάχθηκε από τον κ Αλέξανδρος Μαρκουϊζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου