Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ!!


Αυτοί οι γελοίοι, χλευάζουν και διασύρουν την Ορθοδοξία  
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;; ΣΑΤΥΡΑ ;;; 
ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;; ΣΑΣ ΕΥΧΑΣΡΙΣΤΕΙ;; ΣΑΣ ΤΜΑΕΙ;;; ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ;;; 

Αυτό, δεν είναι παραποίηση στολής;

Νεο βλάσφημο βιντεο για τον Γεροντα Παισιο.
Καταγγειλετε το στην διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος στέλνοντας

e - mail στο: 11012@ hellenicpolice.gr
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!


Aς δούμε, τι γράφει στο εν λόγω βίντεο ο κάτοχος του καναλιού..

Παστίτσιος Εξάρχεια Pastitsios Exarchia
από risinggalaxy

"Περιφορά του Γέροντα Παστίτσιου στη χριστεπώνυμη συνοικία των Εξαρχείων
Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης διεξήχθη η περιφορά του σκηνώματος (τάβλα) του Γέροντα Παστίτσιου σε δρόμους των Εξαρχείων καθώς και στην πλατεία και στο κοινωνικό κέντρο Βοξ.
Η περιφορά του Γέροντα ξεκίνησε από τα γραφεία των Ενθεμάτων επί της Βαλτετσίου και κατέληξε στον πεζόδρομο της Τσαμαδού όπου και εψάλη ακολουθία.
Πλήθος πιστών αλλά και η συγκινητική παρουσία και αντίδραση της νεολαίας της πλατείας έδωσαν τον τόνο στη περιφορά του αγίου.
Εψάλησαν τα "η θρησκοληψία είναι ένα βίτσιο λευτεριά στον γέροντα Παστίτσιο", "του Γέροντα η μπεσαμέλ ποτέ της δεν σουρώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και άλλοι ύμνοι της πίστεως του λαού μας.
Η πομπή σταμάτησε εις το Κοινωνικών Κέντρον Κ*ΒΟΞ όπου εκατοντάδες αντιεξουσιαστές προσκύνησαν την εικόνα του Οσίου Προστάτη. Μέσα σε ρίγη συγκίνησης και αναφιλητά, μπάχαλοι, νετσαγεφικοί, αναρχοσυνδικαλιστές, αναρχοκομμουνιστές, μηδενιστές, χουλιγκάνοι, ρεφορμιστές, συμβουλιακοί, αυτόνομοι, κολλεκτιβιστές, ευρωκομμουνιστές, Λουξεμπουργκικοί, Τροτσκιστές, Μουλούδες, Συριζοχαλαροί, σοσιαλδημοκράτες, ευρωπασιφιστές διαταξικοί, επαναστάτες και κηπουροί, σερβιτόροι και τρανσέξουαλ, στοιχουργοί και τσιλιαδόροι, γυμναστηριακοί και ζογκλέρ, χωρισμένοι και αγάμητοι, τελειωμένοι και πρωτάρηδες, πρεζάκηδες και διαβασμένοι ακολούθησαν τον Γέροντα Παστίτσιο προς το θείο φως της εξ αποκαλύψεως μιας και μοναδικής αλήθειας:
Ζυμαρικά Ή Τέφρα!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου