Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ!!




Με έκπληξη διαπιστώσαμε έναν καταιγισμό συστάσεων, υποδείξεων  και απαγορεύσεων σε θέματα που αφορούν οπτικοακουστικά υλικά σε μορφή βίντεο, του παρεκκλησίου παππού αγίου Θεράποντα, μέσω  της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ  από κάποιον χρήστη του youtube.com με το ψευδώνυμο λατινιστί «DOXASUOTHEOS».
Οι «αδερφικές» και «γεμάτες αγάπη» παρατηρήσεις του, λίγο/πολύ,
περιστρέφονταν γύρω από το θέμα της «αγιότητος / οσιότητος» ορισμένων μορφών της Εκκλησίας μας, που δεν άνηκαν στο Νέο Ημερολόγιο…..!!!!
Και ερωτώ :  Και επειδή, δεν άνηκαν στο νέο Ημερολόγιο, σημαίνει δηλαδή, ότι είναι «κατηραμένες και σαπίζουν στην κόλαση»;;
Πχ, η γερόντισσα Ταρσώ η δια Χριστόν Σαλή, η οποία άνηκε στο παλαιό ημερολόγιο, δεν είχε τίποτα να δώσει στους Χριστιανούς;;;;
Διάβασα την ζωή της, και έκρινα ότι έπρεπε να της φτιάξω ένα αφιέρωμα… Γιατί έτσι ήθελα κύριε «Αλάθητε»…!!
Θα ζήταγα την άδεια σου;;;  Αυτήν την κίνηση και αυτόν τον χυδαίο πόλεμο, εγώ σαν ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ,  το μεταφράζω «Νταβατζιλίκι»!!!!!!!!!!!
Και η γερόντισσα Σοφία, ή Ασκήτρια της Κλεισούρας, άνηκε στο παλαιό ημερολόγιο….   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΕ ΩΣ ΑΓΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ !!!!!
Και στο κάτω κάτω της Γραφής, εσύ «αδερφέ», τι ρόλο βαράς εδώ μέσα;;; Αποφασίζεις ποιός θα γίνει άγιος και ποιός όχι;;;
Την έχεις δεί Πάπας και νομίζεις, ότι μέσω των mail , θα μοιράζεις «συγχωροχάρτια» ή «αναθέματα» ;;;;
Αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω, θέλω να σε πληροφορήσω, ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΥΘΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ!!!!
Όσον αφορά για την μακαριστή Ξένη Μοναχή, σε παραπέμπω στα παραπάνω λεγόμενά μου, και έχω να σου πώ ως αδερφική συμβουλή, τούτο : «Ασχολήσου με τα της ψυχής σου και της σωτηρίας σου», ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ… ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ, ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ 
(πατέρας Γερβάσιος Παρασκευόπουλος-Δεν ήταν ακόλουθος του παλαιού ημερολογίου)   


ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ....  
    
Ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ..... ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ...  ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΘΙΓΟΝΤΑΙ" ΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΑΡΕΣ" ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ!!!!! ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕ, ΚΑΙ ΤΩΝ 3G ΣΥΣΚΕΥΩΝ!!!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου