Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΣΤΗ "ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ" 13/5/2019


Μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα κατανυξης και προσευχής, και με πολλους πολλους φίλους και πνευματικούς αδερφούς, τελέστηκαν οι Ιερές Ακολουθίες προς τιμήν του Αγίου Θεράποντα στο Ιερό ΙΔ παρεκκλησι στην "Σκέπη του Παππού" με Εσπερινό - Λιτάνευση Σεπτής και Θαυματουργού Εικονας και Βραδυνη Θεία Λειτουργία!!!
Ολος ο Κοσμος βιωσε και ενιωσε την παρουσια του Αγίου την στιγμη που ξεκινησε η Ακολουθια του Εσπερινου , ο αερας κοπασε "μαχαιρι", και τα συννεφα εξαφανιστηκαν απο τον ουρανο, λες και ο Αγιος μας σκεπασε με μια ουρανια ομπρελα για να τον υμνησουμε και να λατρευσουμε τον Τριαδικο θεο μας σε Υπαίθρια θεια Λειτουργια που τελεστηκε στην Αυλη του Αγιου μας!!!
Θελω να ευχαριστησω τον αρκετο - αρκετο κοσμο που ενωθηκαμε πριν λιγες ωρες με το Ποτηριο της Ζωης και λαβαμε Χριστο. 
Θερμες και εγκαρδιες ευχαριστιες στον νεο Εφημεριο της Ενοριας των Ερυθρων π. Λεωνιδα, 
και τον παλαιο φιλο και συνιεροσπουδαστη στην Ριζαρειο Εκκλησιαστικη Σχολη π. Ειρηναιο που εγιναν οι "πνευματικες γεφυρες" του Αιωνιου Δειπνου στο Τραπεζι της ζωης που στρωθηκε  στην Σκεπη του Παππου!!
Θερμες και εγκαρδιες ευχαριστιες στην Αξιοτιμη Δημαρχο Μανδρας - Ειδυλλιας - Ερυθρων κ.κ . Γιαννα Κριεκουκη και το Δημοτικο Συμβουλιο που εδειξαν οτι σεβονται θεσμους - Παραδοση - Ορθοδοξια με την παρουσια τους!! 
Μια μεγαλη αγκαλια σε ολους σας και η ευχη του Αγιου να συνοδευσει την ζωη σας παντα!!

Ανανεωνουμε το πνευματικο μας  ραντεβου στις 27 Μαιου οπου θα τελεσουμε τους χαιρετισμους στον Αγιο Θεράποντα εν οψει της ανακομιδης του λειψανου του απο την Κυπρο στην Κωνσταντινουπολη!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Βόγκλης Ι. Αλέξανδρος
Αξιωματικός ΠΝ
(Κτητωρ της "Σκέπης του Παππού"  
     





























































4 σχόλια:

  1. Ο Χριστός Ανέστη! !
    Ο Άγιος Θεραποντας να Πρεσβευει υπέρ Υμων των αμαρτωλων δουλων Του Κυρίου. Η πανέμορφη αυτή βραδιά θα μας μείνει αξέχαστη! !!
    Σευχαριστουμε πολύ Αλέξανδρε για όλα Ο Άγιος Θεραπων να μας καθοδηγεί και να μας προστατεύει όλους. ❤💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΊΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΊΑ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΎΓΕ ΣΤΟ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΈΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΕΟΡΤΉ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΊΖΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΠΉ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Συν- Κτητωρα Φωτη που εχει δωσει ολο του το ειναι για να γινεται η γιορτη του Παππου Αγιου Θεραποντα καθε χρονο ολο και καλυτερη!!!

      Διαγραφή