Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! 

Αγανάκτηση προκαλεί στο χριστιανικό κόσμο η αρρωστημένη πεποίθηση ορισμένων επιστημόνων ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος!
Η «αποκάλυψη- ανακάλυψη» ενός παπύρου, γραμμένου στα αρχαία κοπτικά στον οποίο περιλαμβάνεται η φράση «Ο Ιησούς τους είπε, η γυναίκα μου...» οδήγησε πολλούς... σε αυτό το ατυχές συμπέρασμα. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των συγκεκριμένων επιστημόνων, στον εν λόγω πάπυρο αποτυπώνεται ένας διάλογος στον οποίο ο Ιησούς αναφέρεται στη σύζυγό του Μαρία.

Συγκεκριμένα η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ υποστηρίζει ότι πρέπει να είναι μετάφραση στα κοπτικά ενός ευαγγελίου που γράφτηκε στα ελληνικά τον 2ο μ.Χ αιώνα.

Η ύπαρξη του παπύρου, που χρονολογείται από τον τέταρτο αιώνα, έχει μέγεθος όχι μεγαλύτερο από αυτό μιας πιστωτικής κάρτας και αποκαλύφθηκε από την καθηγήτρια Κίνγκ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ρώμη. Ο διευθυντής του Ινστιτούτου για τη Μελέτη του Αρχαίου Κόσμου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πάπυρος, τον οποίο η Κινγκ ονομάζει «Το Ευαγγέλιο της Συζύγου του Ιησού», είναι αυθεντικός.

Ο πάπυρος ανήκει σε ανώνυμο συλλέκτη, ο οποίος επικοινώνησε με την καθηγήτρια Κινγκ για να τον βοηθήσει να το μεταφράσει και να το αναλύσει. Ο ίδιος πιστεύει ότι ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο ή ίσως στη Συρία.

Θα θυμόσαστε ότι το 2003 ο συγγραφέας Νταν Μπράουν στο βιβλίο του «Ο Κώδικας Ντα Βίντσι» αναφέρει ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος με τη Μαρία Μαγδαληνή, εξοργίζοντας τους Χριστιανούς. Δυστυχώς η προπαγάνδα-ευφυολόγημα του εν λόγω συγγραφέως επηρέασε πολλά μυαλά και ψυχές και εντός της πατρίδος μας.

Άποψη του «Αγιορείτικου Βήματος»:
Στις μέρες μας οι αρνητές του Ιησού έχουν αυξηθεί δραματικά ,αυτό όμως δεν πρέπει να μας πτοεί καθόλου. Πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι για ομολογία πίστεως. Ζούμε σε έσχατους καιρούς στους οποίους η ανομία, η απάτη, η κατάκριση ,ο εμπαιγμός η προπαγάνδα, ο ωχαδερφισμός και η έκπτωση των ηθών θεωρείται από πολλούς φυσιολογικό φαινόμενο.

Αυτοί οι «πολλοί» είναι για λύπηση πραγματικά . Αρνούνται τον Σωτήρα μας Ιησού ,βλασφημώντας τα θεία και λοιδορώντας τους Χριστιανούς. Δεν φοβούνται να «εμπαίζουν» με το θολωμένο ναρκισσιστικό μυαλό τους , τον Ιησού την Υπεραγία Θεοτόκο το Άγιο Πνεύμα και τους Αγίους. Θέλουν να πιστεύουν ότι η αθεΐα είναι ο υγιής τρόπος σκέψης και αν τους έχει μείνει θρησκευτικό συναίσθημα αυτό δυσκολεύεται να μετατραπεί σε γνήσια θυσιαστική πίστη, δηλαδή αγάπη προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο.

Η θρησκεία τους εκφράζεται μέσα από το φολκλόρ στοιχείο της εκοσμίκευσης και της βιτρίνας ,αδυνατώντας να αντιληφθούν την δύναμη των Ιερών Μυστηρίων, τα ολοζώντανα θαύματα των Αγίων και την δύναμη της προσευχής των ασκητικών Ιεραρχών και Γερόντων που
επιτελεί θαύματα καθημερινώς. Ο νους τους έχει σκοτισθεί γιατί είναι σκλάβοι της ύλης και του εγωμανούς θλιβερού εαυτού τους.

Η επιστήμη από την μεριά της προσπαθεί με μποζόνια και πάπυρους να αμφισβητήσει την αλήθεια του Θεού αδυνατώντας να συλλάβει ότι ο Θεός μας είναι άναρχος δηλαδή χωρίς αρχή και τέλος αλλά και παντοδύναμος. Πολλά εωσφορικά κέντρα ανά τον κόσμο έχουν επιστρατεύσει την «επιστήμη» στην κατεύθυνση της απώλειας των ανθρώπων.

Αδέλφια ας μην λησμονούμε ούτε λεπτό ότι ΤΑ ΠΑΝΤΑ τα οφείλουμε στον Θεό . Ο Χριστός μας είπε ερευνάτε τας γραφάς σε αντίθεση με όσα πρεσβεύουν οι πλανεμένοι αδελφοί μας προτεστάντες. Δεν είπε όμως διαστρεβλώστε τας Γραφάς ! Αυτή η διαστρέβλωση στις μέρες μας δεν έχει όριο. Δωδεκαθεϊστές, Βουδιστές, Μασόνοι, Παγανιστές και Νέο-Σατανιστές ακραίων παρατάξεων και χώρων που φέρονται ως ξεχωριστοί και αντίπαλοι στα μάτια του κόσμου για τα μάτια του κόσμου ,αντιστρατεύονται και πολεμούν φανατικά τον λόγο του Θεού.

Η Ελλάδα μας γέμισε από διεστραμμένα κέντρα που αν και έχουν διαφορετικές ταμπέλες όλα μαζί στοχεύουν στον πνευματικό θάνατο των Ελλήνων και των Χριστιανών γενικότερα. Δεν θα τους περάσει όμως γιατί η αθλιότητα της σκέψης τους κάποτε θα τους προδώσει και ας ευχηθούμε τότε να μην είναι αργά για την ψυχή τους. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί,είμαστε Έλληνες και είμαστε περισσότεροι από τους άθλιους εκείνους που μας λοιδορούν για την αγάπη μας στον Χριστό και την Εκκλησία Του.

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS-ORTHODOXY: Η γνωστή σφηκοφωλιά του Σιωνισμού (Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ) έβγαλε νέες...έρευνες για να υβρίσει ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Παραμένουν αμετανόητα τα αντίχριστα σκυλιά, οι ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ υβριστές της Πίστεώς μας, ενώ στις "προσβολές" του Μωάμεθ ζητάνε συγνώμη (!!!) για τις δολοφονίες υπηκόων τους και δικαιολογούν (!!!) την...ιερά οργή των Ισλαμιστών!

Όλα αυτά τα κατακάθια όμως, δεν πήρανε ακόμα το μάθημά τους τόσους αιώνες: Πως δηλαδή, «ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ» και όλες οι αισχρές συκοφαντίες τους «ΩΣ ΕΚΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚΛΙΠΕΤΩΣΑΝ», ενώ οι ίδιοι θα καταποντιστούν «ως σκεύη κεραμέος» από τον ίδιο τον Χριστό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου